Τα πάρτυ της Αποκριάς που παίζουν στην γειτονιά!

Σηκωθείτε από ντιβάνια και καναπέδες, που λέει και ο Λιακό, ανοίξτε ντουλάπια ξεχασμένα και βάλτε ό,τι πιο περίεργο έχετε. Οικονομικά και ωραία, βγείτε στο δρόμο και αρχίζετε να τάζετε, κάνοντας τον Αλέξη ή κλασικά βάλτε ένα κεραυνό στη μάπα και κάντε τον David Bowie. Ό,τι αγαπάτε! Σας βρήκαμε 13 πιθανά σημεία που θα μπορούσατε να κάνετε τις DIY εμφανίσεις σας, είτε ντυθείτε είτε όχι βέβαια!

Αποκριάτικη διάθεση στα Εξάρχεια. Ο κόσμος περνάει καλά, οι βλακειούλες συγχωρούνται και ντύνεστε όπως θέλετε. (όπως κάθε μέρα στα Εξάρχεια δηλαδή, απορώ γιατί κάνουμε αυτό το ποστ..!).

Δεν έχετε, δεν ξέρετε, τι να ντυθείτε; Οι επιλογές της τελευταίας στιγμής πολλές! Ξέρω 'γω, βάλτε μια γλάστρα στο κεφάλι και κάντε τον pot-head ή πάρτε ένα πιο λεπτό φίλο σας και κάντε μαζί το "Πριν" και το "Μετά" από τις διαφημίσεις αδυνατίσματος. Στα πιο επίκαιρα μπορείτε, αν σας το επιτρέπει ο σωματότυπός σας, με ένα χαρτοφύλακα και μηδέν ευρώ στην τσέπη (ή στις τράπεζες) να κάνετε το Σώρρα ή στις πιο εύκολες και κλασικές επιλογές, πάρτε ένα τσεκούρι και κάντε τον πατριώτη Βορίδ..εε τον εργαζόμενο ξυλοκόπο.

Δεν ξέρω τι θα ντυθείτε, πάντως στα Εξάρχεια παίζουν διάφορα Party, παρακάτω μερικά που μαζέψαμε! Φυσικά το μεγαλύτερο πάρτυ είναι στο δρόμο!

 

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου:

Αποκριάτικο πάρτυ στους Πέντε Δρόμους (Σουλτάνη 1 & Κωλέττη)
Το στέκι των Πέντε Δρόμων στήνει για ακόμα μια χρονιά αποκριάτικο πάρτυ. Τα τραπεζάκια πηγαίνουν στην άκρη αφήνοντας τον χώρο ελεύθερο για διασκέδαση, πολύ χορό, ωραίες μουσικές και χαρούμενη διάθεση. 

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου από τις 10 το βράδυ και είσοδο ελεύθερη.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ
 

//

Πάρτυ Μασκέ στο Underground (Ανδρέα Μεταξά 21)

Το Underground σε ένα αποκριάτικο πάρτυ, για μία νύχτα με μουσικές κάθε είδους και κοινό παρανομαστή τη διασκέδαση και το κέφι. Οι επιλογές θα γίνονται από τους djs του μαγαζιού και τις παραγγελιές του κόσμου. Όποιοι δεν έρθουν μασκαρεμένοι, θα υποχρεωθούν να μπουν στο μαγαζί γυμνοί, όπως γράφουν και χιουμοριστικά(;) τα παιδιά από το μαγαζί! 

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, από τις 9 το βράδυ και είσοδο ελεύθερη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ
 

//

Τετραήμερο πάρτυ στο Revolt (Κωλέττη 25-27)

Το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ του Revolt έφτασε και αυτή τη χρονιά θα διαρκέσει 4 βραδιές. Ντυθείτε κατάλληλα, πάρτε την παρέα και περάστε από το Revolt για χορό και ξεφάντωμα. Κάθε ημέρα από τις 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

Όσο για τη μουσική θα φροντίσουν οι dj's του μαγαζιού:
Πέμπτη 
στα decks θα βρίσκεται η Penny Giannorou με 50s 60s
Παρασκευή η σειρά της dj Laveran σε μια 80s βραδιά με εκπλήξεις..
Σάββατο και Κυριακή ο dj Photis Gian σε ρυθμούς καρναβαλιού.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ.
 


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου:

Απόκριες με ροκ εν ρολ στο Beatniks Road bar (Κωλέττη 14)
Σάββατο της Αποκριάς και το Beatniks Road bar επανέρχεται με την καθιερωμένη πια βραδιά των 45αριών. Ο Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος θα κουβαλήσει δυο κούτες "καυτά" δισκάκια 45 στροφών με στόχο να σας χορέψει στο ταψί...μασκαράδες και μη.

Rock n' roll, garage, freakbeat, R&B (το κανονικό), soul, funk, surf και άλλα συναφή από τα 50s μέχρι και τα 80s. 

Από τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο. 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ


//

Αποκριάτικο πάρτυ στο White Rabbit (Σολωμού 12)

Το αγαπημένο White Rabbit ετοιμάζει πάρτυ με χωρό και μουσική για μασκαράδες. Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Aris Prodromos (aka Aristeidis) και Jim Brasti (aka Brastianοs nte), φλεβίζουν τον Φλεβάρη λίγο πριν πετάξουν αετό (ως συνήθως) στο πιο χρωματιστό πάρτυ της αποκριάς. Μαζί τους το Radio Reboot.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, από τις 22:30 με ελεύθερη είσοδο.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ


//

Κετελαμπόνγκο στο Blackbird

Καρναβαλέ party στο Βlackbird Bar. ΡΟΚ / ΒΑΛΣ / ΦΟΞ-ΤΡΟΤ / 90s
Μουσικη επενδυση: Tsonis Tsoumas, κιθαρίστας των Godsleep.


Από τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο. 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ
 

//

Μασκέ πάρτυ στο Nosotros (Θεμιστοκλέους 66)

Τα παιδιά από το Nosotros στήνουν αποκριάτικο πάρτυ και Karaoke. Φορέστε τις στολές σας και ετοιμαστείτε για τραγούδι μέχρι το πρωί. Από τις 10 το βράδυ, στον πρώτο όροφο του κτιρίου στη Θεμιστοκλέους, είσοδος ελεύθερη.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ.
 


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου:

Αποκριάτικο Πάρτυ στην Ίντριγκα (Θεμιστοκλέους & Δερβενίων 60)
Το γνωστό-καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ μασκέ (όχι υποχρεωτικά) άνευ θέματος και τίγκα σε χορευτικές μουσικές! Στην αγαπημένη Ίντριγκα!

Κυριακή 26 του μήνα, από τις 10 το βράδυ και είσοδο ελεύθερη.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ


//

Μασκέ πάρτυ στο Μαύρο Γάτο (Κωλέττη 42)

Το καθιερωμένο μασκε πάρτυ του Μαύρου Γάτου επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά. Μασκαρευτείτε γιατί θα χορεύετε μέχρι το πρωί με μουσικές από την dj AnGie. 

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, από τις 9 το βράδυ και είσοδο ελεύθερη.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ


//

Αποκριάτικη παρτάρα στον Καραγκιόζη (Κωλέττη 33)

Η πιο κιτς βραδιά με τον πιο must dj έφτασε! Βάλτε τις ανάλογες ενδυμασίες και περάστε για χορό από τον Καραγκιόζη.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ


//

Metalικό καρναβάλι και after hour πάρτυ στο Ragnarok

Το αποκριάτικο πάρτυ του Ragnarok ξαναχτυπά. Μασκαρευτείτε με οποιοδήποτε τρελό τρόπο θέλετε, εξοπλιστείτε με κονφετί, σερπαντίνες καραμούζες και ετοιμαστείτε για το παραδοσιακό μας πλέον πάρτυ του Ragnarok. Στα decks για την εγγυημένη παραφροσύνη θα βρίσκονται οι Stacey Waste και Desmond Kind, με pop - disco - rock - metal μουσικές.

Το πάρτι ξεκινά κανονικά στις 10 το βράδυ και συνεχίζεται απτόητο με after διάθεση, στο After Hours Sessions με Desmond Kind, από τις 6 το πρωί εως αργά το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο. 

Ανδρέα Μεταξά 25, Πλατεία Εξαρχείων.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ
 

//

The Big Carnival Cosplay Party στο BUMS (Ακαδημίας 98-100)

Το BUMS κάνει το τελευταιο μεγάλο αποκριάτικο - μασκέ πάρτυ της Αθήνας για το 2017. Ένα ολονύχτιο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, που θα συνδιάζει εγγυημένα ό,τι πιό καρναβαλίστικο και χαβαλετζίδικο υπάρχει, σε ένα non stop videomix πρόγραμμα του vj Labrokratis, ειδικά προσαρμοσμένο για την συγκεκριμένη βραδιά! Disco, latin, 80s, 90s και 00s επιτυχίες, θα συνθέσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Θα υπάρχουν πολλά φωτορυθμικά, δυνατή μουσική, videomix, άπειρο κέφι και πολύ ανεβασμένη αποκριάτικη διάθεση. Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα της βραδιάς
21.00-23.00 Anime / Japan
23.00-01.00 Kpop
01.00-05.00 όπως βγει και ανάλογα τον κόσμο!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ


//

Masque party στο Kik Project (Εμ. Μπενάκη 45 και Κωλέττη)

Για την τελευταία ημέρα της αποκριάς, το Kik Project στήνει μασκέ πάρτυ με μουσικές από τον Funk Soul Brother (a.k.a. Άκης Δημητρόπουλος).

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, από τις 9 το βράδυ και είσοδο ελεύθερη.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ.

//

Αποκριάτικο Πάρτυ Στον Βυσσινόκηπο (Ζωοδόχου Πηγής 27)

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ο Βυσσινόκηπος ντύνεται Αλίκη Βουγιουκλάκη και σας υποδεχεται σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στο λινκ.



Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Στα δύο διήμερα του 5ου Φεστιβάλ Κιούμπρικ, δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους εκθέτουν τις ταινίες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κιούμπρικ. Μέσα από την ελεύθερη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνικών έργων...

local

Ένα συγγραφικό έργο, που επιθυμεί να ανοίξει διάλογο με τα τρέχοντα κινήματα της πόλης, ενάντια σε μια μητρόπολη που αλλάζει συνεχώς, παρουσιάζεται σε μία εκδήλωση που θα επικεντρωθεί στις πολιτικές της...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter