Τρεις από τις πέντε οσκαρικές υποψηφιότητες για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία παίζουν στην Ααβόρα

Εκτός από ωραίο όνομα, το ντόπιο σινεμά που επισκεπτόμαστε συχνά, έχει και ωραίο πρόγραμμα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Δείτε τις ταινίες που παίζουν αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα στην Ααβόρα στην Νεάπολη.

Η Ααβόρα μας έχει συνηθίσει σε προβολές που αξίζει κανείς να δει. Και φέτος κρατάει ψηλά τον κινηματογραφικό πήχη παρουσιάζοντας τον Ιανουάριο ταινίες που ξεχώρισαν. Διαβάστε περισσότερα για τον ιστορικό κινηματογράφο της Νεάπολης, στο αφιέρωμα του inExarchia για την Ααβόρα.

Αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα στην Ααβόρα θα παρακολουθήσουμε τρεις ταινίες που είναι στις υποψηφιότητες για όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας στην 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων. 

 

Εικόνα
Στην Ααβόρα


 
Οι ταινίες που παίζουν στην Ααβόρα

Το «Χωρίς Αγάπη» του Αντρέι Ζβιάνγκιντσεφ

Το Loveless είναι ένα οικογενιακό δράμα μυστηρίου, με σχόλια για τη σημερινή κοινωνία της Ρωσίας όπου ο ατομισμός κυριαρχεί.
*πληροφορίες και ώρες προβολών

Το «Τετράγωνο» του Ρούμπεν Όστλαντ
Ένα σύγχρονο και καυστικό σατιρικό δράμα πραγματεύεται τη σύγχρονη πραγματικότητα, την αντίληψη της κοινότητας, την ηθική και τον εγωκεντρισμό των πλουσίων, σε ένα αβέβαιο περιβάλλον.
*πληροφορίες και ώρες προβολών

Η «Ψυχή και το σώμα» της Ιλντίκο Ενιέντι
Μια εσωστρεφής ιστορία αγάπης, που επικεντρώνεται στο συναίσθημα, τη μοναχικότητα και το όνειρο.
*πληροφορίες και ώρες προβολών   


Καλές ταινίες που αξίζει να δούμε. 
Όπως ξέρει να επιλέγει η Ααβόρα, εδώ και πολλά χρόνια! 


Εικόνα
Εξαιρετικές ταινίες

από το αφιέρωμα του inExarchia για την Ααβόρα
 
 
*Επίσης στην ίδια κατηγορία, για όσκαρ καλύτερης ταινίας, είναι οι ταινίες: Μια Φανταστική Γυναίκα (του Σεμπάστιαν Λέλιο) και The Insult του Ζιάντ Ν
τουεϊρί.
 

Εικόνα
The Neon Demon (2016)

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter