Tο ημερολόγιο του Αυτοδιαχειριζόμενου παρκου Ναυαρίνου για το 2017!

Στις σελίδες του υπέροχες φωτογραφίες με ανθισμένα φυτά, ζωάκια-θαμώνες και γενικότερα εικόνες που μας υπενθυμίζουν τη δύναμη, την ομορφιά της προσπάθειας και της αλληλεγγύης. Δείτε που θα βρείτε το ημερολόγιο για τον τοίχο σας αλλά και για την οικονομική στήριξη του εγχειρήματος!

Πήραμε σήμερα το Ημερολόγιο τοίχου του Πάρκου και διαπιστώσαμε πως για μια ακόμη χρονιά ο τοίχος μας θα ομορφύνει και θα μας υπενθυμίζει ότι ωραία πράγματα, αλληλέγγυα εγχειρήματα συμβαίνουν καθημερινά στην γειτονιά μας και συνεχίζουν τη λειτουργία τους παρά τις δυσκολίες που επικρατούν.

Το ημερολόγιο απεικονίζει καλοτραβηγμένες φωτογραφίες, πραγματικά όμορφα στιγμιότυπα από την χλωρίδα και την πανίδα του Πάρκου! Βάλαμε 2-3 μόνο φωτογραφίες από το ημερολόγιο, μην το χαλάσουμε, αξίζει να το ξεφυλλίσετε μόνοι σας! Επίσης στο ημερολόγιο θα βρείτε και θα διαβάσετε λίγα λόγια για το πάρκο, τον τρόπο λειτουργίας αλλά και πώς μπορεί ο καθένας να γίνει ενεργό μέλος και κομμάτι του πάρκου. Όπως αναφέρεται και στο ημερολόγιο η φυσική παρουσία όλων μας και κάθε είδους προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είτε με την παρουσία μας στην ανοιχτή συνέλευση, κάθε 2η και 4η Τετάρτη του μήνα στις 21.00 στο κοντέινερ, είτε με τη συμμετοχή στις εργασίες στο πάρκο που γίνονται κάθε Κυριακή στις 12.00.

Το ημερολόγιο κοστίζει μόλις 3 ευρώ. Τιμή που σίγουρα θα ήταν πολύ υψηλότερη για ένα τέτοιο ημερολόγιο σε διαφορετική περίπτωση. 

Όπως ενημερώνει η ομάδα του πάρκου:
"Τα έσοδα προορίζονται για την οικονομική στήριξη του τόσο συναρπαστικού όσο και απαιτητικού εγχειρήματος συνεχούς δημιουργίας ενός χώρου ελευθερίας και αντίστασης, στην καρδιά της πόλης και θα αξιοποιηθούν για: αγορά εργαλείων και υλικών απαραίτητων για την φροντίδα του κήπου, βελτίωση της παιδικής χαράς, επαρκέστερο φωτισμό και τα λοιπά."  



Εικόνα
Πάρκο Ναυαρίνου 2017

 

Εικόνα
Πάρκο Ναυαρίνου 2017

Όμορφο, χρηστικό, αλληλέγγυο


Το Πάρκο γεννήθηκε με συλλογική προσπάθεια το 2009, μέσα από την εμπειρία και το πνεύμα εξέγερσης του Δεκέμβρη. Επτά χρόνια μετά είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς μεταβάλλεται. Συλλογικές εργασίες για την συντήρηση του Πάρκου γίνονται κάθε Κυριακή στις 11.30, όπου και εσύ μπορείς να βοηθήσεις. Φυσικά δεν λείπουν πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβολές και εργαστήρια που μπορείς να μαθαινεις από το blog του Πάρκου και φυσικά στο inExarchia.gr


Θα το βρείτε στα παρακάτω σημεία πώλησης, στην τιμή των 3 ευρώ:

Στέκια / Συλλογικότητες
Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πέρασμα , Ζ. Πηγής 97 και Ισαύρων, Εξάρχεια
Κ*Βοξ, Θεμιστοκλέους και Αραχώβης, Εξάρχεια
Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων,Τσαμαδού 15, Εξάρχεια
Νοσότρος, Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια
Πρωτοβουλία κατοίκων Εξαρχείων, Καλλιδρομίου 50, Εξάρχεια
Σβούρα, Σπ.Τρικούπη 21, Εξάρχεια
Στέκι Μεταναστών, Τσαμαδού 13, Εξάρχεια
Σύλλογος υπαλλήλων βιβλίου-χάρτου, Λόντου 6, Εξάρχεια 

Βιβλιοπωλεία
Αλφειός, Χαριλάου Τρικούπη 22, Κέντρο
Εκδόσεις των Συναδέλφων, Καλλιδρομίου 30, Εξάρχεια
Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο, Θεμιστοκλέους 37, Εξάρχεια 

Άλλα
Βυσσινόκηπος, Ζ.Πηγής 27, Εξάρχεια
Execute Fashion - Second hand, Ζ.Πηγής 29, Εξάρχεια
Kannabishop, Ιπποκράτους 32, Κέντρο
Lacandona, Ηπίτου 4, Σύνταγμα
Το θυμάρι του Στρέφη, Καλλιδρομίου 51, Εξάρχεια
Το περιβόλι της οικολογίας, Α. Μεταξά 13, Εξάρχεια
Φωτοτυπείο, στη στοά Ακαδημίας 63, Κέντρο
Ψιλικατζίδικο, Ναυαρίνου 15, Εξάρχεια  



Εικόνα
Πάρκο Ναυαρίνου 2017

Εικόνα
Beatniks Road Bar στα Εξάρχεια: Αυθεντικό, ορθάδικο και ροκενρολ.


 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το φιλοζωικό μπαζάρ που διοργανώνει η ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" στην πλατεία Εξαρχείων, με βίγκαν φαγητά και γλυκά, αλλά και λαμπάδες, ρούχα, τσάντες, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, βιβλία και είδη δώρων...

local

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει μέσα από την παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη και την Θεατρική Ομάδα 2510.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter