Γράφουν

Η καλοκαιρινή προβολή της Τετάρτης στο Πάρκο της Ναυαρίνου -υπαίθρια & ελεύθερα

Αυτή την Τετάρτη 21 Ιουνίου, Η Ζωή της Αντελ, στο αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο της Ναυαρίνου! Κάθε εβδομάδα επιλεγμένα ταινιάκια στο θερινό σινεμαδάκι του Πάρκου στα Εξάρχεια, με επιλογές προβολών από όλο τον κόσμο.

Η ομάδα του πάρκου, όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, διοργανώνει προβολές στο αυτοδιαχειριζόμενο σινεμαδάκι του Πάρκου Ναυαρίνου. Το πάρκο που αρνείται να συμφιλιωθεί με την απρόσωπη αρχιτεκτονική της μεγαλούπολης και την κοινωνική σιωπή. Ένα ταινιάκι την εβδομάδα λοιπόν -με επιλεγμένες, καλές ταινίες από όλο τον κόσμο- στο υπαίθριο σινεμαδάκι του χώρου.

Έτσι και εμείς με τη σειρά μας, σας ενημερωνουμε όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι, κάθε Τετάρτη, με σχετικές πληροφορίες για την προβολή της εβδομάδας! 
 
// 

Η προβολή για Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017: 

 

Η Ζωή της Αντελ (2013) | Διάρκεια 179'

Σε σκηνοθεσία του Γαλλοτυνήσιου Αμπντελατίφ, ένα δοκίμιο πάνω στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα, στην διαφορετικότητα και τον κοινωνικο ρατσισμό. Mια αφοπλιστικά ανθρώπινη ταινία, η οποία αποτυπώνει με ειλικρίνεια το ταξίδι προς την ενηλικίωση - συναισθηματική και ερωτική, αλλά και τον προσδιορισμό της σεξουαλικής ταυτότητας. Μια ιστορία αγάπης που ξεπερνά κάθε σύνορο. "La vie d'Adele" με την Αντελ Εξαρχόπουλος στο ρόλο της 16χρονης Adele και συμπρωταγωνίστριατη Λεά Σεϊντού.

Η ζωή της Αντέλ βασίζεται σε ένα γαλλικό graphic novel του 2014 με τον τίτλο ''Το Μπλε είναι το ποιο ζεστό χρώμα'' της Ζιλί Μαρό, το οποίο κυκλοφορεί μεταφρασμένο στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο 2013.

Περιγραφή: Η Αντέλ (Adèle Exarchopolous), μαθήτρια λυκείου, 15 χρονών, ονειρεύεται να βρει τον έρωτα και αρχίζει να εξερευνά την σεξουαλική της ταυτότητα. Η σχέση της με έναν συμμαθητή της έχει άδοξο τέλος, χωρίς ποτέ να της προκαλέσει το ενδιαφέρον και την ερωτική ένταση που λαχταρά να ανακαλύψει. Η ζωή της ανατρέπεται από τη στιγμή που θα συναντήσει τυχαία μια νύχτα την Έμμα (Léa Seydoux), ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά. Μαζί θα ζήσουν μια έντονη ερωτική σχέση γεμάτη πάθος, αλλά και αγάπη. Η Έμμα βοηθά την Αντέλ όχι μόνο να ανακαλύψει τη σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση αλλά και να προσδιορίσει τη ταυτότητα της σαν ενήλικη γυναίκα.



Γαλλική ταινία | Διάρκεια 179' | Έτος Παραγωγής 2013 

Συντελεστές
Σκηνοθέτης: 
Abdellatif Kechiche
Ηθοποιοί: Principal Cast: Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, Salim Kechiouche, Jeremie Laheurte 


Δείτε ακόμη: Όλες οι προβολές που παίζουν στην γειτονιά αυτές τις ημέρες
 
 

Εικόνα
Η Ζωή της Αντελ

 
 
//

ινφο
Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, 21.00
Πάρκο της Ναυαρίνου, Εξάρχεια
Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου 

Εικόνα
Θερινό σινεμά στο πάρκο Ναυαρίνου στα Εξάρχεια - Οι προβολές του Σεπτεμβρίου

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η αυτοοργανωμένη μουσική ομάδα Punk Against Capitalism μας καλεί στο Κηπάκι Τσαμαδού στο Στέκι Μεταναστ(ρι)ών για μία acoustic punk συναυλία με τη συμμετοχή τεσσάρων εγχώριων σχημάτων.

local

Η ανερχόμενη καλλιτεχνική κοινότητα του Insistrum παρουσιάζει το νέο της επιμελητικό πρότζεκτ στον νέο, χρωματιστό χώρο σύγχρονης τέχνης του Peru Athens, από 8 έως 18 Μαρτίου.

local

H ανοιχτή συνέλευση "Όχι μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων" μας καλεί στην πλατεία για μία ολόκληρη ημέρα με δραστηριότητες, παιχνίδια, φαγητό, μουσική, συνελεύσεις και εγχειρήματα της πόλης.

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter