Φιλοζωικό μπαζάρ από την ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια στην πλατεία

Η φιλοζωική ομάδα "Αδέσποτα Εξάρχεια" διοργανώνει το πρώτο της παζάρι, στην πλατεία Εξαρχείων. Στο παζάρι θα συμμετέχει και η ομάδα εναλλακτικής οικονομίας, ''Σκόρος'', ο οποίος επέστρεψε!

Η Φιλοζωική Ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια με τη στήριξη της Λαϊκής Συνέλευσης Εξαρχείων, διοργανώνει μπαζάρ για να μπορέσουμε όλοι να συνδράμουμε την προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα αδέσποτα και τα κακοποιημένα ζώα της περιοχής των Εξαρχείων.

Στο μπαζάρ, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, θα πωλούνται μεταχειρισμένα αντικείμενα και όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τη στείρωση, περίθαλψη και σίτιση των μικρών αδέσποτων φίλων μας, γατιών και σκυλιών των Εξαρχείων. 

Στο παζάρι θα συμμετέχει και ο εξαρχειώτικος Σκόρος, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος, μετά από ένα μικρό διάστημα παύσης! Όπως αναφέρουν τα παιδιά από την ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια: 
 

"Εκτός από τις πολλές και γενναιόδορες προσφορές που είχαμε και έχουμε από γείτονες και φίλους φιλόζωους, μάθαμε πως στο μπαζάρ μας θα συμμετέχει και ο Σκόρος, το αγαπημένο στέκι εναλλακτικής οικονομίας και αλληλεγγύης! Τα παιδιά από τον σκόρο θα έρθουν να ενισχύσουνε τις προσπάθειές μας στο μπαζάρ φέρνοντας τα υπέροχα ρούχα που προσφέρει! Τα έσοδα από τα ρούχα αυτά θα προστεθούν στο συνολικό ποσό που θα μαζευτεί από το μπαζάρ για τα αδέσποτα. Όσοι και όσες δεν γνωρίζετε τον σκόρο, καιρός να τον μάθετε!"
 

Από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η συλλογή αντικειμένων που στη συνέχεια θα διατεθούν στο μπαζάρ. Συλλέγουν αντικείμενα σε καλή κατάσταση όπως: βιβλία, cd, διακοσμητικά, τσάντες, φουλάρια, μικροαντικείμενα, είδη δώρων (όχι ρούχα & παπούτσια)
 

Χώρος και ημέρες συλλογής:
Pet corner, Τοσίτσα 5 Εξάρχεια
Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, 18.00-20.00,
Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, 18.00-20.00
Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 14.00-16.00 

 

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα Αδέσποτα Εξάρχεια στην σχετική δημοσίευση του inExarchia εδώ & για ενημερώσεις στο fb group της ομάδας: Αδέσποτα Εξάρχεια.

Εικόνα
InExarchia gatoula

Από τις τελευταίες δημοσιεύσεις στο γκρουπ: Η Κιάρα, είναι ένα από τα γατιά που ψάχνουν σπίτι! Είναι τριών μηνών εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Θα δοθεί με το βιβλιάριο και όλα τα πραγματάκια της / Επισκεφθείτε τα Αδέσποτα Εξάρχεια για πληροφορίες 

Εικόνα


Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Στα δύο διήμερα του 5ου Φεστιβάλ Κιούμπρικ, δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους εκθέτουν τις ταινίες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κιούμπρικ. Μέσα από την ελεύθερη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνικών έργων...

local

Ένα συγγραφικό έργο, που επιθυμεί να ανοίξει διάλογο με τα τρέχοντα κινήματα της πόλης, ενάντια σε μια μητρόπολη που αλλάζει συνεχώς, παρουσιάζεται σε μία εκδήλωση που θα επικεντρωθεί στις πολιτικές της...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter