To 35ο Δημοτικό Σχολείο γιορτάζει στην πλατεία Εξαρχείων -δρώμενα για μικρούς & μεγάλους

Τα παιδιά του 35ου Δημοτικού Σχολείου υποδέχονται το καλοκαίρι και αποχαιρετούν την σχολική χρονιά, στην ανήσυχη και πάντα ζωντανή πλατεία Εξαρχείων! Χοροί, μουσικές, λόκαλ & έθνικ φαγητό, χαριστικό bazaar και άλλες δραστηριότητες, με την επιμέλεια του δραστήριου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού των Εξαρχείων.

*  κεντρική φώτο από παλαιότερη εκδήλωση στην πλατεία - photo inExarchiagr

Κέντρο συνάντησης η πολύμορφη πλατεία με το άγαλμα των μικρών ερώτων, πάντα ανατρεπτική, με ιστορικά κτίρια, πολλές αναμνήσεις και πολυτάραχη διαδρομή, εξακολουθεί να παραμένει το κέντρο των Εξαρχείων. Για όλα αυτά και πολλά περισσότερα, το 35ο Δημοτικό Σχολείο επιλέγει την πλατεία της γειτονιάς του και γιορτάζει το καλοκαίρι που έρχεται!  


Το πρόγραμμα της ημέρας:

17.30 - Υποδοχή - Γνωριμία με το Σχολέιο

17.45 - Χορωδία από τα παιδιά του σχολείου

18.15 - Χοροί

18.30 - Παιδική θεατρική ομάδα "Εμείς-Εμείς"
παράσταση "Οιδίπους Τύραννος" (ανοιχτή πρόβα)

19.00 - Μουσικές 
Οι Αναφανδόν θα γεμίσουν νότες την πλατεία!

19.30 - Η ομάδα "Όλα για καλό γίνονται" 

20.00 - Πάρτυ!
 

Extra Δραστηριότητες:
face painting - Crystal Fairytale events
ethnik φαγητό - φιλοξενία προσφύγων Orange House
λαχταριστά καλαμάκια 
και 
χαριστικό bazaar! 

 

// 
 

Όπως μας ήρθε στο email, από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων:

"Τρεις ημέρες, για την ακρίβεια 68 ώρες πριν κλείσουν τα σχολεία, εμείς, τα παιδιά του 35ου Δημοτικού Σχολείου στα Εξάρχεια, ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!  Αποχαιρετάμε τη σχολική χρονιά που φεύγει και υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία το πραγματικό καλοκαίρι!
 
Καλούμε τα μικρά, τα μεγάλα και τα πολύ μεγάλα παιδιά των Εξαρχείων και όχι μόνο, να διασκεδάσουμε παρέα για τις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν και που περιμέναμε, για να πούμε την αλήθεια, από όταν τελείωσαν οι προηγούμενες.

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 5:30 το απόγευμα, ελάτε στην πλατεία Εξαρχείων να μας ακούσετε να τραγουδάμε και να τραγουδήσετε κι εσείς, να μας δείτε χορεύουμε και να χορέψετε κι εσείς, να βάψουμε τα μούτρα μας, να ακούσουμε ζωντανή μουσική, να δούμε θέατρο, να φάμε λιχουδιές και τέλος να κάνουμε ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΡΤΥ!"

σύλλογος γονέων και κηδεμόνων
35ου Δημοτικού Σχολείου  
 
//  

Στην πλατεία Εξαρχείων
12 Ιουνίου 2017
από τις 5.30 το απόγευμα

 

Εικόνα
35ο Δημοτικό

 

Εικόνα
Πάρτυ στην Πλατεία!

 
 

Εικόνα
Θέατρο σκιών στο σχολείο στην Κωλέττη

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Με συνέπεια και αφοσίωση στο D.I.Y. ήθος και την ελευθεριακή κουλτούρα, θέτοντας ως βασικό άξονα τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η μουσική ομάδα του Punk Against...

local

Στα δύο διήμερα του 5ου Φεστιβάλ Κιούμπρικ, δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους εκθέτουν τις ταινίες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κιούμπρικ. Μέσα από την ελεύθερη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνικών έργων...

local

Ένα συγγραφικό έργο, που επιθυμεί να ανοίξει διάλογο με τα τρέχοντα κινήματα της πόλης, ενάντια σε μια μητρόπολη που αλλάζει συνεχώς, παρουσιάζεται σε μία εκδήλωση που θα επικεντρωθεί στις πολιτικές της...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter